luni, 5 mai 2008

Viata pe Geea (Mesagerii)

Viata pe Geea
Fragmente

Incepem aceasta lucrare adresata Omului si mai ales Omuli unei noi civilizatii – oricare dintre voi vor fi aceia – astfel incat, prin cele ce va vom spune, incercam sa va ajutam sa alegeti. Aceasta carte este prima lucrare transmisa de Confederatia Galactica prin Misiunea Romania, la inceputul noii civilizatii in care intram. Ne adresam aricarei entitati, indiferent de forma sau atributul cu care se confrunta, indiferent de culoare, rasa, sex, limba, indiferent de nivelul de constienta atins, fiecare urmand sa ia aici ceea ce i se potriveste, ceea ce rezoneaza cu el. Va vom prezenta date atat ale trecutuluii, cat si ale viitorului vostru, insa esenta este reprezentata intotdeauna de prezent, prezentul implicand dinamica, miscarea continua pe care o sesizati in permanenta. Neexistand un inceput sau un sfsrsit, prin aceasta prezentare ne continuam misiunea pe care o realizam de 17 000 de ani in zona sistemului Phidelya, misiune la care sunteti martori prin evenimentele petrecute in acesti ani in India, Egipt, Teba, Grecia, Insula Pastelui, merica de sud, Galileea, Japonia si, in prezent, Romania.


Msiunea Romania este denumita astfel dupa numele acestei zone si cuprinde 49 de echipe venite din 19 sisteme, acesta fiind primul val trimis de Confederatia Galactica in vederea reintegrarii planetei Geea in Univers. Misiunea pe care o continuam a ajuns astazi in etapa in care este necesara trezirea omului pentru ca, in primul rand, sunteti pregatiti pentru asa ceva, ceea ce in epocile anterioare era dificil de realizat.

Scopul acestei prezentari este acela de a va obisnui sa realizati ca faceti parte dintr-un intreg univers, si chiar daca voi rareori mai aveti timp sa priviti cerul, acesta va priveste. Nimeni nu va condamna, dar indiferenta este primul defect la care trebuie sa renuntati, pentru a putea intelege. Daca de mii de ani am fost nevoiti sa ne ascundem pentru a nu face din prezenta noastra un spectacol de neinteles, astazi ne puteti vedea in permanenta deasupra voastra, cel putin in Zona Romaneasca, bineinteles mai ales noaptea caci, asa cum se spune, cine are ochi da vazut va vedea si cine are urechi de auzit va auzi. Va adresam deci salutul nostru, pe care deja suntem convinsi ca il cunoasteti din revista ELTA, urandu-va succes si dorindu-va succes in dorinta voastra de a ne ajuta sa ne facem datoria: SOLTERIS !

In zona Romaneasca exista trei mari centre sumeriene: in Rarau, in Bucegi si in zona Orsovei, zone de activitate intensa pentru noi.
Mentionam, de asemenea, ca Romania se afla in zona a treia din cele 7 zone in care este impartita planeta, Raraul fiind punctul de convergenta al celor 5 subzone din care este formata aceasta, si reprezentand Anahata Geei. Tehnologia sumeriana se refera la sisteme intregi de emitatoare create pe baza de cristale uriase, de asemenea la laboratoare, sisteme de amplificare, de emisie si receptie a vibratiilor cosmice. Spre deosebire de tehnologia terestra, care are la baza materia, aceasta tehnologie are la baza vibratia, legile universale, astfel incat orice aparat se autoregleaza si, implicit, cu cat este mai folosit, cu atat den=vine mai bun.

Lucram de atata timp in zona Bucurestiului, incat nu ne putem abtine sa nu facem o comparatie cu civilizatia lumii de unde venim, totodata oferindu-va cateva date despre orasul care se va construi aici – capitala planetei Geea – Arkazamy.
In primul rand, pentru a va putea face o imagine, in zona Bucurestiului lucram trei echipe: doua din zona nebuloasei Andromeda si una din constelatia Aries, dupa cum le denumiti voi aici. In afara actiunii asa zis aeriene, aici sunt amplasate doua baze extraterestre pe care le veti sesiza la timpul potrivit, ca si cateva emitatoare prin care vibratiile noastre pot fi simtite aici. Ca o imagine clara, zona care cuprinde traseul Piata Unirii – Piata Romana – Piata Aviatorilor pana in Baneasa reprezinta o zona de maxima energie in acest oras, care poate fi subliniata ca o zona de vibratii inalte, de altfel fiind zona care s-a aflat in centrul transformarilor din 1989si, de asemenea, care va ramane astfel si pentru cele ce vor urma.

Ne aflam in aceasta conjunctura care nu mai are nevoie de definitii, insasi dinamica este singura notiune care i se poate potrivi. Nimic nu este intamplator si nici nu ar avea de ce. Ceea ce facem prin aceste comunicari este o reactualizare a trairii, a realitatii, a prezentului, si se poate spune ca aceasta comunicare face parte din trairem la fel ca si cunoasterea, practic identificandu-se in aceeasi unitate a armoniei universale. Zona retezatului este o zona de confluenta a vibratiilor cosmice, un canal de legatura cu dimensiunea sumeriana, un canal care va veni vremea sa fie folosit si de voi. Aceasta aparenta diferenta Noi-Voi, Voi-Noi, este mai mult o consecinta a limbajului cu care v-ati obisnuit, decat o realitate. Practic, noi nu avem cum sa ne separam de voi, la fel cum nimeni nu se poate separa de univers, universalitatea fiind, de fapt, calitatea divina a oricarei entitati. Deci nu putem vorbi de o separare la nivel real, ci doar la nivel de concepte, de obisnuinte, de imagini asupra existentei, de fapt de intelegere. Prin comunicare realizam un transfer informational, mai precis vibrational, care ne poate aduce mai aproape de o colaborare la propriu.

Ne adresam voua din aceasta zona binecuvantata, situata intre cer si pamant, la limita dintre dimensiunea sumeriana si cea terestra, cu care sunteti obisnuiti. Palmira este capitala civilizatiei sumeriene, la fel cum Arkazamy va deveni capitala civilizatiei Kamor, careia ii aprtineti. Sunt date simple, extraordinare prin firescul lor, vizand aceeasi realitate din ce in ce maireala, mai apropiata pentru cei deja angajati pe drumul trezirii. In aceasta zona sunt amplasate trei baze sumeriene, zone de unde va putem supraveghea, si care contin atat hangare pentru navele noastre, cat si laboratoare in care putem analiza probe referitoare la situatia terestra actuala.
Realitatea comunicarii implica acea sinceritate de a lasa cuvintele sa cuvante, imaginile si vibratia care le include pe toate sa se concentreze in aceste randuri pe care le scriem impreuna pentru miliane de oameni nevinovati, prizonieri intr-un lagar institutionalizat, care a transformat existenta intr-o penitenta a necredintei. Ceea ce se poate cere omului astazi este un minimum de credinta, care va conduce spre posibilitatile reale de a continua creatia.

In comunicarea anterioara am realizat corespondenta intre ansamblul social si ansamblul universal. Urmatorul pas este raportarea la civilizatiile sistemului Phidelya, si o vom face sub semnul triunghiului sau triadei. Triada la care ne referim de aceasta data este de natura extraterestra si include civilizatiile existente pe Venus, Marte (Vamfin) si Lun (Si). Acestea sunt cele mai apropiate de standardul de viata terestru, stfel putandu-se ealiza o comparatie, si, mai ales din punct de vedere al manifestarii fizice, populatiile celorlalte planete le vom descrie la vremea lor, existenta lor realizandu-se pe frecvente mai dificil de perceput in acest moment.
Pe satelitul artificial SI se afla o civilizatie cunoscuta astazi pamantenilor prin cultul Martorilor lui Iehova, Iehova fiind conducatorul unei misiuni pe suprafata Geei intr-o perioada de Apocalips, in urma cu aproape 12 mii de ani, etapa ce a marcat jumatatea acestui ciclu de 26 de mii de ani, ciclu care se incheie astazi idata cu inceputul mileniului al treilea dupa datarea terestra. De asemenea, pe SI se afla bazele de legatura ale Misiunii Romania cu steaua centrala RA, deci este vorba despre o societate mixta, de altfel Luna fiind dusa in apropierea Geei tocmai in acest scop, d a avea acces mai usor, si intr-o perioada in care a fost necesara concretizarea unei vibratii pentru crearea corpurilor fizice, in acest ciclu. Deci, istoria ei in apropierea voastra incepe cu civilizatia lemuriana, rolul ei intrand in functie pe deplin odata cu sfarsitul periadei atlante. De asemenea, SI este o parte a planetei Rancia, cunoscuta in legendele Geei drept Pheton. Ulterior, ea a fost adaptata misiunii in apropierea Geei. Acest lucru a fost facut de o populatie care a venit din zona Andromedei si a carei misiune s-a finalizat odata cu misiunea lui Iehova.
In prezent cei care, prin evolutie, au depasit vibratia SI, isi continua evolutia pe satelitii lui Jupiter, sateliti ce vor fi transformati in planete odata cu transformarea lui Jupiter in al doilea Soare al sistemului Phidelya.In aceasta misiune, ei au fost ajutati de entitatile care au ramas dupa dezintegrarea planetei Rancia, zona care a fost afectata de o neintelegere a realitatii, fapt similar cu ceea ce se intapla pe Geea in prezent. Cei care au ramas sa aiba grija de SI s-au retras in interiorul acesteia, formand o civilizatie ascunsa, la prima vedere, dar cre exista la fel de bine ca si voi, avand o constitutie asemanatoare. Pe partea nevazuta a Lunii (SI) se afla o a doua form de civilizatie, formata din populatii de pe Marte, Venus si Geea, ca si din reprezentanti ai Confederatiei Galactice care sunt in legatura cu satelitul de cristal Gentirem si cu sistemul de sateliti care este coordonat de pe acesta.