vineri, 29 ianuarie 2010

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre



ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre
Partea III
10.- Bazele Extraterestre din România şi de pe Terra.
1.- Iisus Cristos ne spune:
Acum, poate nu este momentul potrivit pentru dezvăluiri zguduitoare, dar trebuie ca întreaga populaţie a planetei Pământ, să înţeleagă că originea voastră a tuturor este extraterestră.
Din acest considerent vă rog să folosiţi termenul de: ,,O ALTĂ CIVILIZAŢIE EXTRATERESTRĂ,,.
Existenţa corpului fizic uman de astăzi, are la bază mult discutatele CLONE,
Clone care s-au făcut iniţial de către civilizaţiile extraterestre pentru Experimentul Terra, n-au fost reuşite, au fost experienţe greşite .
Apoi, ştiinţa acestor popoare din afara Terrei a evoluat, şi anume la acele popoare Intergalactice Luminate; astfel, clone-le au devenit o reuşită maximă din care s-au format populaţiile Terrei, culminând cu înmulţirea lor până la tot ceea ce există astăzi.
Ceea ce voi(Shaumbra) aţi spus despre androgini ca experiment al divizării controlate ştiinţific sub supraveghere extraterestră, cred că acum v-a fost lămurit.
După această experienţă reuşită, OMUL a devenit cea mai perfectă creaţie a Tatălui Ceresc; apoi, omul a urmat un program de populare al Terrei,
Pământul fiind cunoscut ca cea mai armonioasă planetă din întregul Univers Fizic la această oră.
Nu uitaţi dragii mei, că voi oamenii sunteţi cele mai armonioase fiinţe din întreaga creaţie a Tatălui Ceresc.
În cadrul acestor Civilizaţii Extraterestre aveţi Prieteni mulţi şi toţi vă vor ajuta şi vă ajută chiar acum.
Mulţi pământeni din diferite locuri( părţi ) ale Pământului, ştiu foarte multe lucruri deoarece au comunicat cu aceste Civilizaţii Extraterestre şi pentru unii au produs o stare de uimire, iar pentru alţii doar o stare de normalitate.
Colaboraţi între voi şi pe tema Civilizaţiilor Extraterestre dragii mei, indiferent de rasa din care faceţi parte în această viaţă, indiferent de etnia din care faceţi parte în această viaţă, pentru că fiecare a mai trecut şi va mai trece prin toate acestea.
Acum însă, CLIPA CEA MARE se apropie de final.
E MOMENTUL TREZIRII VOASTRE, A CONŞTIENTIZĂRII. Acum voi veţi lua legătura cu Marile Civilizaţii Extraterestre şi voi vă veţi Bucura şi Lumina nespus de mult.
Sunt zeci, sute,..., de civilizaţii în Univers.Unele Civilizaţii Extraterestre sunt mai importante, altele mai puţin importante şi totuşi fiecare civilizaţie îşi are rolul ei specific.
Voi Pământenii sunteţi Admiraţi de unii, Invidiaţi de alţii şi Compătimiţi de alţii.
Şi acum detalierea Bazelor Extraterestre de pe Terra:
1.1.- În Australia există o Bază Extraterestră.


Revelaţia ta Gicu, a vrut să scoată în evidenţă inclusiv acest aspect, fiindcă de prezenţa acestei Baze Extraterestre se leagă foarte multe lucruri, despre care se poate spune că beneficiaţi în majoritatea cazurilor inconştient de manifestarea lor.
Reţineţi dragii mei că: în Marele Golf Australian este o Bază Extraterestră foarte puternică , pe un spaţiu subteran extrem de întins şi locul de pe Terra unde mai există ceva asemănător, este chiar baza Extraterestră din Carpaţi Meridionali cu centrul pe Masa Tăcerii de la Tîrgu-Jiu.
De altfel, aceste două Baze Extraterestre plus una care o specific ulterior, sunt cele mai mari, mai puternice şi mai importante de pe Terra în acest moment istoric(an 2003).
Fiindcă am vorbit de Spaţiul Românesc, să mai consemnăm existenţa a încă două Baze Extraterestre.
1.2.- Astfel, România are trei Baze Extraterestre importante a căror dispunere spaţială formează un triunghi, după cum urmează : - Baza Extraterestră cu centru pe Tîrgu-Jiu;
- Baza Extraterestră din Munţii Apuseni;
- Baza Extraterestră din Carpaţi Moldovei
.



Masa Tăcerii de la Tg-Jiu, opera Sculptorului Constantin Brâncuşi.
Masa Tăcerii marchează şi centrul Bazei Extraterestre a Carpaţilor Meridionali.
(Foto: Liciu Constantin)

Şi acum, o să-ţi dezvăluiesc dragă Gicu alte Baze Extraterestre ascunse pe Terra, ca prin tine aceste informaţii să ajungă la toţi cei interesaţi.
1.3.- În Mexic există o altă bază Extraterestră foarte puternică, ce se alătură celei din Australia şi celei din România de la Tg-Jiu;
1.4.- În Japonia este o Bază Extraterestră, de la Tokio 400km spre nord;
1.5.- În China este o Bază Extraterestră;
1.6.- În cele două Americi sunt patru Baze Extraterestre: - Două în America de Nord, care sunt foarte magnetice;
- Două în America de Sud.
Pentru America de Nord vreau să fac o precizare şi anume faptul că SUA ştie sigur de una dintre aceste Baze Extraterestre, ba mai mult, clarvăzătorii lor au cercetat-o până acum.
1.7.- În Spania este o Bază Extraterestră;
1.8.- În Anglia este o Bază Extraterestră, aproape de Canal;
1.9.- În Elveţia este o Bază Extraterestră;
1.10.- În Norvegia este o Bază Extraterestră;
1.11.- În Africa sunt două Baze Extraterestre, una mare şi una mică.

2.- Gicu Dan: Adevărurile NOASTRE UMANE TERESTRE (ale anului 2009) interconectate cu Adevărurile EXTRATEREŞTRILOR - FRAŢII ŞI COLABORATORII NOŞTRII STELARI

EXRATEREŞTRII( Unii ) sunt foarte avansaţi în Creaţia Luminii,
…………………dar…………………
NOI PĂMÂNTENII( Unii ) suntem şi vom fi cei mai Evoluaţi Spiritual-Cristic.

EXTRATEREŞTRII( Unii ) ne-au susţinut în Evoluţia noastră Spirituală ,
…………………dar…………………
Noi PĂMÂNTENII( Unii ) îi Învăţăm calea Cristică a Experimentului nostru Unic.

EXTRATEREŞTRII( majoritate ) locuiesc deocamdată doar în CREAŢIA ÎNTÂIA ,
…………………dar…………………
Noi PĂMÂNTENII( Unii ) deja locuim în CREAŢIA a DOUA .

EXTRATEREŞTRII( Toţi ) şi Noi PĂMÂNTENII( Toţi ) ,
suntem cu Toţii TOTAL INTERCONECTAŢI MULTIDIMENSIONAL, şi indiferent de Creaţia în care locuim sau în care vom locui în eternitatea viitoare,
ne împingem-susţinem unii pe alţii în faţă , dar concomitent îi tragem pe cei din urmă în faţă ; şi tot aşa la infinit .

3.- Iisus Cristos ne spune:
Dragii mei pământeni.
Apariţia şi utilizarea Avioanelor, Rachetelor, Sateliţilor şi Navetelor Spaţiale prin care se încearcă explorarea altor planete, au fost trepte de pregătire pentru ce va urma.
În acest sens mă refer la ceea ce va urma pe plan ştiinţific sub formă tehnică, pentru că: voi trebuie să Redescoperiţi toată tehnica înmagazinată în spaţiul terestru, până la OZN-uri, pe care veţi îmbarca sute de oameni şi care vor parcurge trasee diferite în dimensiuni diferite.
Dacă acum când citiţi aceste rânduri, unii dintre voi credeţi că ceea ce am afirmat anterior este imposibil-incredibil şi cei ce au scris aceste informaţii nu sunt în toate facultăţile mintale, că numai nebunii pot scrie aşa ceva, Eu IISUS CRISTOS vă garantez că aceste realităţi se vor materializa în curând şi atunci aceste lucruri vor deveni normale, banal de normale.
Pentru realizarea călătoriilor în alte dimensiuni cu asemenea OZN-uri, nu trebuie să treacă zeci de ani sau sute de ani cum crede majoritatea populaţiei; totul este la îndemâna voastră şi totul depinde de alegerea voastră.(mesager Floare Bândariu).

4.- O Entitate Extraterestră ne spune complementar:
NIMENI NU V-A AJUNGE ACOLO UNDE TREBUIE, DECÎT ATUNCI CÎND VOI VEŢI FACE NAVETE (OZN-uri) ENERGETICE ŞI NU DIN METAL ...( mesager Anghel Alexandrina).

5.- Constantin Brîncuşi precizează: Timpul
Ce tot aveţi cu timpul? De ce nu vreţi să înţelegeţi că: O zi este ca o mie de ani, iar o mie de ani este ca o zi.
Voi sunteţi cei care alegeţi, voi atrageţi precipitarea evenimentelor şi materializarea lor în planul fizic.
Numai astfel este de la sine înţeles, că rezolvarea unei probleme poţi să o amâni peste o mie de ani, sau altă problemă care poate părea că este posibil a se rezolva peste o mie de ani, voi o puteţi materializa în vieţuirea prezentă.
Sper că aţi înţeles că timpul este o iluzie şi nu timpul hotărăşte, ci voi dragii mei.(mesager Floare Bândariu).




Link-uri

http://www.angels-light.org/

http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/10/magenta-pixie-si-consiliul-lui-noua.html

http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/10/nava-cosmica-14-octombrie-2008.html

http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/10/federation-of-light-ufo-cloud-ships.html

Filmele si link-urile nu fac parte din materialul original (EMdobrita)