sâmbătă, 30 ianuarie 2010

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

Partea IX


20.- Despre Modulele desprinse din Nava-Mamă a Confederaţiei

Floare Bândariu ne relatează :
În eternitatea trecută, membrii echipei Cristice care azi suntem răspândiţi pe toată Terra în diverse popoare, eram membrii echipajului Navei-Mamă condusă de Aştar Şeran.
Pentru a înţelege mai bine potenţialul experimentului Terra care oferea condiţii noi de evoluţie în Conştiinţă, cât şi pentru a ajuta omul preistoric al vechilor timpuri, am creat diverse baze informaţionale pe Terra, ba mai mult, am desprins din Nava-Mamă condusă de Aştar Şeran module pe care le-am îngropat în subsol în diverse părţi ale globului, pentru utilităţi specifice viitoare.
În acest moment (iunie 2005) percep faptul că pe Terra au fost depuse 9 Module care s-au desprins din Nava-Mamă.
Acum nu am acces decât la informaţia conform căreia, în ordinea mărimii acestor Module Extraterestre îngropate în scoarţa terestră, clasamentul se prezintă astfel pe primele trei locuri:

1. - România;
2. - Egipt (sălile din Amenti de sub Piramida Luminii Celeste -Toth);
3. - Republica Moldova, cu accent de desecretizare pe Ţîpova
.

Celelalte 6 locaţii ale modulelor nu mi se dezvăluie momentan, poate că altcineva are acces la acest aspect.
Ca o informaţie complementară mi se anunţă faptul că Modulul aflat între graniţele României Actuale, cuprinde o suprafaţă aproximativă de 50% , deci este un Modul gigant.

21.- Nemuritorii Terrei.

1.- Maestrul ELI ne spune:
Există un număr de 12 Nemuritori în Spaţiul Românesc, iar Ei se intersectează tot timpul în spaţii si activităţi specifice.
Nemuritorii sunt modeşti şi au o vibraţie atât de înaltă, încât, dacă nu eşti pregătit vibraţional ameţeşti şi pici jos la pământ când eşti lângă EI.
Înainte da a încheia acest subiect, vă mai informez faptul că avem repartizaţi pe Terra un număr de 112 Nemuritori, din care 12 sunt în România, la paritate cu cei 12 Nemuritori din Egipt; meditaţi.(mesager Floare Bândariu).

2.- Iisus Cristos Exemplificare:
Învăţătorul nostru IISUS CRISTOS ne destăinuie Enigma Muntelui Vulcan Kilimanjaro din Africa.
Pe muntele vulcanic Kilimanjaro există un Spirit Nemuritor, de milioane şi milioane de ani pământeni.
Acest Nemuritor este un Înalt între Înalturi ca Spirit, dar şi în planul fizic a fost lăsat să fie aşa.
Este un Nemuritor singur, care ,,suferă,, foarte mult, pentru că voi omenirea nu vă treziţi.
Nemuritorul a încercat prin tot felul de situaţii să trezească omenirea, să atragă atenţia asupra sa, asupra muntelui şi cu toate că mulţi oameni au fost interesaţi de acest aspect prin simţul lăuntric, la fel de mulţi nu au realizat de ce li se întâmplă acest lucru.
Muntele Kilimanjaro degajă o energie benefică extraordinară.
Dacă aţi putea să vedeţi cu ochiul minţii (al treilea ochi) cum din mijlocul acestui munte iese un izvor de energie şi lumină spre înalt, aţi avea impresia că cerul se uneşte cu pământul.
Foarte multe expediţii s-au organizat pe acest munte vulcan, dar multe nu au reuşit.
Mulţi încearcă, puţini reuşesc; Românii au reuşit.
Mari Spirite ajung pe el şi mari energizări s-au produs deja asupra celor ce-au urcat.
V-am spus aceste lucruri, ca să conştientizaţi valoarea ezoterică a muntelui vulcan Kilimanjaro, iar în particular pentru tine Gicule, cum nimic nu vine în întâmpinarea ta întâmplător, veni-va vremea în curând când vei colabora spiritual cu acest minunat Nemuritor; tot în curând, vei fi contactat şi de către Marii Maeştrii Tibetani, pentru colaborări spiritual-fraterne universale.(mesager Floare Bândariu).

Image Hosting by PictureTrail.com


Dragi prieteni de pretutindeni, indiferent de nivelul de Contienţă spirituală pe care l-aţi atins, cu multă îndrăzneaţă, credinţă, pace interioară şi Iubire Divină, intraţi în rezonanţă cu energiile muntelui vulcan Kilimanjaro (Nemuritorii, Marii Maeştrii tibetani, etc,..), atât la nivel suprasensibil, cât şi la nivel fizic prin deplasări la faţa locului.
Alegerea vă aparţine în a efectua sau nu experimentul Kilimangiaro; rezultatele acestui demers, ca şi altele de natură spirituală, vă rog să le publicaţi spre bucuria celor care aşteaptă asemenea informaţii.
Vă mulţumesc pentru colaborarea planetară.

22.- Clasamentul metafizic al primelor zece state Pământene, în ordinea numărului de Spirite Iniţiate ca pondere în populaţia statului respectiv, la care Învăţătorul Iisus Cristos adaugă o informaţie ezoterică:

1. - ROMÂNIA- s-a specificat parţial;
2. - RUSIA- are şi un CRISTAL;
3. - ITALIA- are şi doi NEMURITORI;
4. - CHINA- are şi PIRAMIDE ale CUNOAŞTERII;
5. - COREEA (ambele )- au şi PIRAMIDE ale CUNOAŞTERII;
6. - AMERICA DE SUD- are şi un CRISTAL;
7. - INDIA- are şi doi NEMURITORI;
8. - AMERICA DE NORD- are şi doi NEMURITORI;
9. - TURCIA- are şi doi NEMURITORI;
10. - ANGLIA- are şi un CRISTAL.
(Mesager Floare Bândariu).

23.- Sala Proiectiilor din Munţii Bucegi.

Radu Cinamar ne spune:
Marea Galerie se termina brusc in aula gigantica din interiorul muntelui Bucegi, care are o inaltime de 30 de metri si o lungime de 100 metri. Sala Proiectiilor este delimitata de scutul energetic si are dimensiuni mai mici decat aula din munte. Avansand spre scutul energetic, portiunea de scut din fata este delimitata ca o usa si devine stravezie si apoi dispare pentru a putea intra in Sala Proiectiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influente nefaste din exterior. Odata intrat in Sala, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie. In partea din spate, scutul nu mai cobora pana la nivelul solului, ca in zona din fata: Sala Proiectiilor avea jumatatea din spate acoperita de zidul de roca. In acel masiv perete din piatra, inalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept in fata, iar celelalte doua – simetric, de o parte si de alta a acesteia si sunt luminate difuz, intr-o nuanta verzuie.

Mese gigantice pentru uriasi
Incepand din fata, de la intrare, Sala Proiectiilor contine un sir de mese imense din piatra, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmand curbura acestuia. Similar, exista un alt sir de-a lungul peretelui din stanga. Nici una dintre mese nu avea o inaltime mai mica de doi metri. Pe grosimea placii de deasupra sunt taiate in relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivazuta care seamana cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea contine si simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul si cercul. Desi semnele nu sunt vopsite, ele ies in evidenta printr-o usoara radiatie fosforescenta, in culori diferite de la o masa la alta. Sunt cate cinci mese pe fiecare parte a salii. Pe unele dintre ele exista diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboara spre sol o multime de fire albe translucide care se aduna in cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate in afara mesei, direct pe sol. (Confirmă Cărnaru Rodica şi Mihaela Palade).

Image Hosting by PictureTrail.com

Terra,Produsul Sorilor Galactici N-Dimensionali, sau, Terra Fructul Primei Creaţii şi Sămânţa celei de-a Doua Creaţii. De aici am adus Energii-Informaţii Celeste Multidimensionale în România şi pe Terra.
Pictură personală(Gicu Dan) în ulei din anul 2004


Image Hosting by PictureTrail.com

Imagine Celestă N-Dimensională, sau, Vechea Casă de ACASĂ.
De aici am adus Energii-Informaţii Celeste Multidimensionale în România şi pe Terra.
Pictură personală(Gicu Dan) în ulei din anul 2004


24.- Precizări de final.

1.- Lucia Dobrea ne spune:
Pasărea Phoenix era din DACIA=RAMANIA şi purta cele trei culori primordiale (curcubeul primordial): roşu, galben si albastru (erau şi culorile Atlanţilor). Vasile Lovinescu avea, deci tot dreptul să afirme că "DACIA a fost Centrul Spiritual Suprem într-o vreme foarte îndepărtată".

2.- Gicu Dan spune:
Dacia, prin România actuală redevine Centru Spiritual Suprem al Terrei.
Şi Noi Misionarii României (şi ai Terrei) suntem Păsările Phoenix.
Am renăscut, iar Vulturul Alb prin Joanette Crowley confirmă acest lucru dintr-o perspectivă personală.

3.- Vulturul Alb prin Joanette Crowley ne spune ca mesaj adresat POPORULUI ROMÂN (oferit în anul 2008):
În ţara voastră se vor naşte multe ORACOLE (Păsările Phoenix), oameni obişnuiţi care vor începe să vorbească cu Înţelepciune şi Cunoaştere Atemporală…
Fiecare dintre voi vă veţi găsi Discursul Interior, propria voastră Cunoaştere Interioară mai clară.
Voi, Încurajaţi ceea ce nu poate fi văzut.
Mulţi dintre voi aţi fost elita din Altantida.
Sunteţi aşa: UN CENTRU AL INIMII pentru Draga MAMĂ PĂMÂNT (adică România este Inima Ocultă a Terrei).

Dragi Prieteni ai Terrei celei Noi.
Dacă informaţiile citite de voi în acest Ghid-Carte de vizită Fizică şi Metafizică a României a avut un Impact pozitiv la nivel de Intelect, vă recomand ca să intraţi în Rezonanţă cu Energiile Suprasensibile ale României la Nivel de INIMĂ şi SUFLET, aşa cum Misionara Alexandra Hinda ne destăinuie mai jos.

1.- Alexandra Hinda- terapeut:
Am dat voie Sufletului meu să scrie el acest mesaj. De ce? Sufletul meu are prioritate, pentru că vă aştepta de mult, foarte mult timp. El a Simţit toata această căutare a voastră(mai corect spus, a noastră) de prea mulţi ani. Energia Pământului Românesc reprezintă pentru mine hrana de zi cu zi, fără ea mă ofilesc... mă usuc. Am fost plecata acum doi ani (2007) din ţara şi am rezistat doar doua luni. Am avut acolo tot ceea ce era necesar sa fiu în plină sănătate şi bucurie. Dar îmi lipsea esenţialul. Doamne, ce mult îmi lipsea un strop din Energia Pământul meu Romanesc, să-i simt mirosul, să-i simt Energia datatoare de Viaţă. Şi am ajuns din nou aici, ACASA. M-am îmbăiat în Energia minunata a acestor locuri. Acum, când am reuşit să beau din nou din Izvorul de Apa Vie de pe plaiul Românesc, Strălucesc, Sunt Vie.

2.- Eugen Delcea exemplificare (extras din cartea ,,Istoria începe în Carpaţi,,):Credem sau nu în realitatea cazurilor de manifestări şi puteri supranaturaleprezente, nu putem să nu observăm ca CEVA SE PETRECE PE TERITORIUL ROMÂNIEI, mai presus de puterea noastră de înţelegere. Tot mai mulţi locuitoriai vechii RAMANII se încarcă cu Energii Benefice încă insuficient "decriptate"de Ştiinţa clasică, iar mulţi (chiar şi oameni...normali) afirmă ca pământul României "îi energizează", simţind acest lucru chiar şi ... din avion la intrarea în spaţiul aerian al ţării.

3.- Ramona Nicoară ne oferă un articol din presă:
În munţii Bucegi (şi în alte locuri din România) există o zonă de un kilometru pătrat în care organismul nu oboseşte, iar funcţiile fizico-chimice se revigorează brusc. Specialiştii spun că avem de-a face cu legendarul loc dintre Cer şi Pământ. Armata este interesată de subiect.
Descoperirea absolut întâmplătoare a zonei benefice din Bucegi, "Gură de Rai" în tradiţie populară, vine să rotunjească ceea ce ştiam până acum despre anomaliile ,,magnetice,, atipice. În primul rând ne întăreşte ideea că nimic din ceea ce avem lăsat ca memorie colectivă prin folclor nu este gratuit, are cel puţin un Sâmbure de Adevăr, declară Vasile Rudan.

Image Hosting by PictureTrail.com