duminică, 27 mai 2012

Lumina din altar in timpul liturghieiAceastă fotografie a fost realizată în timpul Sfintei Liturghii, la o Biserică Ortodoxă. Atât preoții, cât și cel care a făcut fotografia nu au văzut nimic deosebit. Abia când filmul a fost developat, a fost vizibilă Lumina Dumnezeiască din Sfântul Potir. Prin pogorârea Sfântului Duh, pâinea și vinul se transformă în Trupul și Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Harul Sfintei Treimi este, de fapt, Lumina necreată sau energiile divine prin care Hristos Se împărtășește Bisericii și credincioșilor. De aceea, Trupul și Sângele Dumnezeiesc răspândesc și împărtășesc Lumina Dumnezeiască.
La Sfânta Liturghie cântăm:
”Am văzut Lumina cea adevărată, am primit Duhul cel ceresc, am aflat credința cea adevărată, Nedespărțitei Sfintei Treimi  închinându-ne”.Hristos a înviat!
 .
.
Iata si relatarea Nicoletei Pasat, terapeut/clarvazator, din cartea "Misterul Pasarii Maiastre" care vine in completarea celor scrise mai sus. In cartile sale (Cartea Fiintelor Vii, Revelatii, Darul meu pentru tine) mai sunt si alte revelatii asemanatoare. 
.