vineri, 12 februarie 2010

Sfinxul din Bucegi va fi demolat ???!!!!!



Sfinxul din Bucegi va fi demolat
12/05/2008 - 11:31 —
ionut

Ramificatiile scandalului Parcul Bordei sunt din nefericire extrem de adanci, iar ecourile tunului imobiliar sunt departe de a se fi stins.
Potrivit unei stiri de ultima ora, pe langa terenul primit in compensatie in Satul Francez, Costanda a primit si platoul Bucegilor, unde acesta intentioneaza sa consturiasca un hotel.
Costanda pastreaza secrete detaliile
"Intentionez sa investesc, cum e si normal. Nu pot lasa doua hectare in paragina. Intr-adevar, sunt niste stanci acolo, dar se poate rezolva cu putina dinamita si multa rabdare", a precizat pentru times.ro Costica Costanda, om de afaceri.
Sfinxul se afla pe locul unde va fi hotelul
Privelistea care iti taie rasuflarea din Bucegi va putea fi admirata de turisti dintr-unul din cele mai moderne hoteluri consturite in Romania dupa Revolutie, insa pentru asta turistii vor renunta la Sfinx.
Sfinxul din Bucegi reprezinta o stanca, in care intemperiile au sapat de-a lungul mileniilor forma unui chip uman, care poate fi vazut dintr-un singur unghi insa.
Misticii, exaltatii, epilepticii si ocultisti sustin insa ca Sfinxul reprezinta o statuie megalitica antica, sau un vestigiu lasat de extraterestri, declarandu-se total impotriva demolarii.


ONG-urile solicita mutarea sfinxului

"Nu putem lasa un monument al naturii, sau chiar un vestigiu al extraterestrilor, sa fie distrus de un om, de un venetic, in scopul unor afaceri veroase, venale, venetice", a strigat pe fereastra catre redactie un pletos care sustinea ca reprezinta Corpul Fiilor Omului, un fel de secta ai carei membri sustin ca provin toti din Isus Christos.
ONG-ul "Sfinxul, primul roman adevarat", solicita in mod oficial Guvernului sa nu permita lui Costache Costanda sa demoleze celebrul Sfinx din Bucegi, ci mai degraba sa-l mute cateva sute de metri.


Orban e siderat


"Sfinxul e un bolovan de aproximativ 500.000 de tone. Nu zic ca nu ar fi imposibil. Dar ar fi greu. Totusi, eu am unele proiecte, prin care intentionez sa construiesc o cale ferata pe Platoul bucegilor, pentru a le asigura turistilor un acces mai usor la acea zona frumoasa. Folosind aceasta cale ferata, putem transporta Sfinxul si putem deplasa si macaralele", a declarat pentru times.ro Ministrul Transporturilor.
Pentru a vedea de ce parte se situeaza populatia, respectiv de partea progresului si impulsionarii turismului, sau de partea misticilor si ocultistilor, va invitam sa raspundeti la urmatorul sondaj de opinie organizat de times.ro, privind demolarea Sfinxului din Bucegi.



Sondajul poate fi accesat
aici.

ticol preluat de la ... http://www.times.ro/national/sfinxul-din-bucegi-va-fi-demolat

Emisiunea despre Sfinx la TV N24 cu Emil Strainu si Melfior Ra