luni, 27 mai 2013

Drapelul, protectorul tarii (Nicoleta Pasat)Drapelul, protectorul tarii ! (26 mai 2013 )

Duminica 26 mai aveam stabilit in Sibiu  un workshop cu Melfior Ra (http://melfiorra.ro/).

Cu o saptamana inainte de acesata, in timp ce lucram ceva in bucatarie si eram cu mainile in apa, o lumina, ca un fulger, mi-a strabatut fiinta si odata cu aceasta am primit informatia sa o anunt pe Melfior ca sambata dupa amaiza in 25 mai, sa desfasuram in Sibiu si seminarul pe care il anunate cu o luna inainte si anume :  Activarea celui de-al saselea simt.

Am sunat-o pe Melfior, i-am povestit despre informatia pe care o primisem iar ea mi-a spus ca de cateva ore se gandea sa ma sune sa-mi propuna sustinterea acestui seminar in dimineata zilei  de sambata 25 mai.

In acesat caz am ramas amundoua stupefiate, dandu–ne seama ca de fapt din Inalt se lucra asupra noastra pentru desfasurarea lucrarii spirituale in data de 25 mai.

De ce s-a dorit sa ne intalnim in ziua de 25 mai ? Pentru ca trebuia sa sustinem si lucrarea deschiderii portalului ascensiunii.

Pe 25 mai a avut loc deschiderea unui portal foarte important  pentru viitorul omenirii, iar eclipsa lunii de la aceasta data, ne-a ajutat la acumulatea de energie pentru pregatirea acestui eveniment, care inseamna o binecuvantare pntru omenire si o revarsare de lumina peste intreaga planeta. Scopul deschiderii portalului  a fost:  eliberarea umanitatii de sub jugul grilei de energie negative care a subjugat omenirea in ultimii treisprezece mii de ani.

Seminarul - Activarea celui de al saselea - simt s-a desfasurat sambata, 25 mai dupa amiaza. In timpul seminarului am pus in practica: dedublari, decorporalizari si calatorii astrale.

In timpul calatoriei prin univers am ajuns intr-un spatiu unde m-au intampinat cu bucurie un grup de entitati de lumina. S-au asezat in cerc in jurul meu batand la tobe si facand incantatii.
Se bucurau ca sant vizitate de o entitate terestra. M-au condus apoi intr-un loc sacru al spatiului, unde, dintr-un obiectiv asemanatoar unui sfinx tasneau jeturi de lumina aurii spre mine. Am trait o mare bucurie sufleteasca cand mi-au oferit un dar. Era o pasare alba care canta aseazata intr-un cuib de energie luminoasa. Am realizat ca era un simbol drag sufletului meu, pentru ca si in Casa de Lumina Maria este - cuibul Maiastrei. Cantecul ei mi-a amintit de cantecul Pasarii Maiastre si atunci am realizat ca si in alte spatii celeste exista Pasarea Maiastra si cantecul ei desavarsit.

Dupa mai multe exercitii de dedublare si calatorii astrale prin univers, Melfior ne-a cerut sa facem o calatorie in spatiul terestru in care sa dorim sa aflam ceva ce la modul constient nu se stie inca.

In aceasta calatorie unde trebuia sa aflam ceva ce tine de necunoascut am fost condusa in Rarau deasupa Pietelor Doamnei unde am vazut energiile curgand peste zona tarii noastre si unde se afla trei nave extraterestre care vegheaza Romania.

Intrebandu-ma  de ce anume sant aici fiindca toate acestea imi sunt cunoscute  am constientizat ca  am fost adusa numai pentru a ma incarca energetic si deodata am ajuns desupra Masivului Ceahlau, am vazut piramida de lumina din Ceahlau iar apoi am fost condusa de o entitate sub infasisarea unui calugar, deasupra Manastirii Putna.

Din manastire tasnea un flux de lumina spre Inalt si mi-a fost directionata privirea spre acel flux de lumina iar deodata ca o deschidere din acel flux a aparut in toata splendoarea un imens drapel in culorile Romaniei rosu galben si albastru, drapel care, fluturand,  acoperea intreaga zona a tarii noastre din plan astral. Mi-a fost dat sa inteleg ca acel drapel din plan astral  reprezinta protectia zonei tarii noastre, protectie care este sustinuta de catre toate entitatile din Inalt care au vietuit si si-au inchinat viata slujirii neamului romanesc.

Iata cum  spirite plecate din planul fizic si nemafiind intr-un corp carnal se afla in duh si  continua lucrarea de luminare a celor ce vietuiesc sub flamura drapelului rosu  galben si albastru. Aceste entitati sant de fapt cei care au iubit cu adevara tara, neamul, glia si le-au aparat cu pretul vietii lor. Au fost marii voievozi, sihastri, ostenii tarii si toti cei care au iubit locul si zona aceasta. Ei sant cei care vegheaza ca drapelul sa fluture liber desupra pamantului romaensc.

In incheierea intalnirii noastre am efectuat si meditatia speciala pentru deschiderea ultimului Mare Portal al asecensiunii Terrei in cea de-a cincea dimensiune.

Toti particiupantii la aceasta lucrare au avut trairi inaltatoare, au avut viziuni cu ceea ce urmeaza sa se intample pe Tera, toti au fost coplesiti de cele traite  si vizualizate incat, dupa incheierea meditatiei a lucrarii spirituale, nimeni nu dorea sa plece din Casa de Lumina Maria, unde s-a desfasurat lucarea.

Am scris aceste randuri pentru toti iubitorii de lumina, pentru ca energiile care ne-au coplesit sa se transmita si citirorilor randurilor de mai sus.

Tuturor,
Pace si iubire !

Nicoleta Pasat,
26 mai 2013.

28 mai 2013


Dupa doua zile de la ceea ce ingerii mi-au aratat in plan subtil despre drapelul ce ocroteste Romanaia, pe Antena 3 am vazut ca s-a realizat si in planul fizic drapelul, protectorul tarii.
Romania si-a omologat cel mai mare drapel din lume. Tricolorul romanesc a fost inscris de Antena 3 in ,,Guinness World Records”.
Drapelul a fost realizat mai intai in plan astral si apoi in plan material. Persoanele care au avut menirea de a realiza in plan fizic drapelul, au fost inspirate si sustinute din Inalt.
Astfel am primit confirmarea; Drapelul, protectorul tarii !

Tuturor,

Pace si iubire !

Nicoleta Pasat