marți, 21 aprilie 2009

Piramida Nordica - Retezat

Crucea Energetica a Terrei - Melfior Ra (http://melfiorra.ro/)

Capitolul IV.1
Muntele Insemnat

Munte insemnat destrama-ti valul,
Reda Luminii tot adevarul.

Munte insemnat dezbraca-ti haina
Ca omenirea sa-ti afle Taina.

Munte insemnat de-atatea ere
Arhiva Sacra a vechilor Mistere.

Munte insemnat semnalu-i dat
Sa oferi lumii tot ce ai pastrat.

Iata-ma in Piramida Luminii Celeste, unde m-a condus Zen, ghidul meu spiritual, iar acolo ma atepta NVATATORUL.
L-am urmat, spre surprinderea mea, intr-o incapere despre a carei existenta inca nu stiam: Camera Nordica.
INVATATORUL a sppus:
- Te afli aici pentru a primi energie benefica. Trebuie sa stii ca energia benefica circula dinspre Nord spre Sud. Intotdeuna in clipele de repaos sau de odihna sa va asezati cu capul spre Nord (directia Nord-Sud, cand stati pe orizontala). Aceste energii benefice, care se deplaseaza pe directia Nord- Sud, sunt coordonate de entitati invizibile ochiului fizic, de entitati existente in Piramida Luminii Celeste, in aceasta camera, in camera Nordica. Tu, Melfior Ra, te afli aici pentru a ti se comunica cele ce urmeaza si se refera la o piramida nordica, cea mai nordica piramida aflata pe Terra. Aceasta piramida este foarte asemanatoare cu Piramida Luminii Celeste (cunoscuta ca Marea Piramida), doar ca Piramida Nordica este acoperita, este plina de viata, atat in interior cat si la exteriorul ei. Ea este de fapt cunoscuta ca munte, nu ca piramida. Ea se afla in Romania si se numeste Muntele Retezat. Acest munte ascunde in interiorul sau Taina Tainelor. Nu va trece multa vreme si se va scutura de scoarta care il acopera si va iesi la ivealaconstructia tainuita in interiorul muntelui. Dar aceasta la vremea potrivita. Inca nu este clipa prielnica dezvaluirii si dezvelirii acestei constructii si a ceea ce ascunde ea. Inca nu s-a ajuns la gradul de cunoastere, a priceperii si a perceperii a ceea ce ascunde Muntele Retezat.
Ceea ce se poate sesiza acum, este inalta vibratie care il razbate si care vine din interiorul muntelui, dar bineinteles ca nu oricui ii este dat sa poate simti si sesiza aceasta. Cei care sunt pregatiti sa perceapa vibratii inalte sunt invitati sa urce muntele, sa poposeasca pe platforma aflata pe ceea ce ar trebui sa fie varful lui si vor simti vibratiile echivalente cu cele simtite aici pe platforma Piramidei Luminii Cleste. Undele vibrationale sunt mai puternice atunci cand ceasurile orelor terestre indica orele 3.00 si orele 15.00, deci orele trei din zi si orele trei din noapte. De ce? Iti simt intrebarea, Melfior Ra, dar inca nu este timpul sa se stie aceasta acum. Trebuie sa se stie ca pe teritoriul Romaniei nu exista un loc asemanator, cu o vibratie atat de inalta, ca Muntele Retezat, fiindca, de fapt, acesta nu este un munte ci o constructie acoperita de pamant, constructie din timpuri foarte vechi, incat cei care au stiut aceasta au disparut de mult timp, precum si cei carora le-au fost transmise cele stiute despre acea constructie si astfel s-a pierdut cunoasterea aceea ce ascunde muntele.
Insa va veni vremea cand cele ce trebuiesc cunoscute vor fi descoperite. Asadar, Muntele Retezat ascunde Piramida Nordica, cea care formeaza de fapt crucea energetica vibratorie a Terrei si, dupa cum bine se stie, Nordul detine energie benefica. Crucea are ca terminatii cate o piramida. Pe Terra doar una dintre aceste piramide este cunoscuta si vizibila ochiului fizic, celelaltetrei fiind sub scoarta pamantului la diferite adancimi. Piramida principala care marcheaza crucea energetica telurica este Piramida Luminii Celeste, cunoscuta pana in prezent sub denumirea gresita de Marea Piramida sau Piramida lui Keops.
Aceasta si celelalte trei piramide pe care urmeaza sa le vezi, formeaza crucea energetica telurica a Terrei. Cei care nu pot face calatorii astrale sa se ridice, cu ajutorul aparatelor de zbor terestre, deasupra muntelui Retezat si sa priveasca Piramida Nordica. Vor simti vibratiile emise de aceasta. Cei care au avut posibilitatea sa priveascca si sa simta vibratiile Piramidei Luminii Celeste, vor fi uimiti de asemanarea si echivalentul vibratiilor celor doua piramide. Diferenta dintre cele doua piramide consta in viata care exista in interiorul Piramidei Luminii Celeste, desi nu se vede cu ochiul fizic si inexistenta ei in interiorul Piramidei Nordice, precum si viata exterioara a Piramidei Nordice inexistenta vietiidin exteriorul Piramidei Luminii Celeste. Piramida Luminii Celeste pre moarta, pe cand Piramida Nordica freamata de viata, de viata vegetala si animala, in exterior, atat se vede doar ochiului fizic. Ceea ce nu se vede cu ochiul fizic este viata din interiorul muntelui, de fapt din interiorul a ceea ce ascunde muntel. Cautati si cunoasteti legendele Muntelui Retezat, si astfel veti gasi, veti afla adevarul referitor la Taina Muntelui Retezat.
Apoi, INVATATORUL, m-a condus pe scara in spirala si am iesit din interiorul Piramidei Luminii Celeste, deasupra ei, pe platforma de acum cunoscuta, insa am poposit pe Floarea de Cristal.
Apoi INVATATORUL a spus:
- Priveste Cerul! Melfior Ra, vezi stelele? Vezu Luna si planetele existente in acest sistem solar? Toate sunt la picioarele mele. Trebuie sa stiti ca in Univers si in acest istem Solar sunt mai multe planete pe care exista entitati inteligente, unele vazute si unele nevazute de cei din Planul Fizic, de cei incorsetati in carne si oase. Nu sunteti singuri in Univers, nici in sistemul Solar ... Nu va trece mult timp si vei cunoaste viata de pe alte planete, dar pana vei putea ajunge acolo trebuie sa mai parcurgeti pasi in evolutia spirituala. Mai ai nevoie de cunoastere. Pentru a o dobandi, nu trebuie sa te opresti din drum ci sa te grabesti, sa grabesti pasii fara sa pierzi ceva din cele dobandite spiritual pana acum. Eu te astept si te voi ajuta. Tu stii ca esti discipolul meu, mai exact unul din discipolii mei din Planul Terestru. Cu bine, ne vom revedea in curand!
Si-a facut aparitia apoi Zen, ghidul meu superior in calatoriile astrale mai indepartate. M-a condus pana la intrarea in trup si mi-a comunicat, telepatic bine-inteles, sa nu-mi fie teama ca voi uita sau pierde din vedere sa scriu tot ce mi s-a comunicat, ca el imi va fi alaturi si imi va aminti la nevoie. Ceea ce a si facut si ii multumesc ...