vineri, 30 ianuarie 2009

Coduri ADN (Mihaela Palade)

Coduri ADN
Eu vin in ale voastre case, adus de gandurile voastre si impartasesc cu voi acum, Steaua Nemuririi. Acea stea ce tu si altii o purtati. Este Steaua Nemuritoare a Sufletului Dac, spirit ce se transfera din an in an, din generatie in generatie, transmis de-a lungul generatiilor, prin energii primordiale, ce-n ADN-ul vostru este pecetluit. Aceste insemne ce sunt din momentul sosirii pe planeta, de la inceputurile formarii pe planeta, voi, acest popor, le-ati purtat din veac in veac, adanc codificat in ADN-ul vostru. Acum, acest ADN se activeaza. Ceea ce in celule a fost ferecat, se dezleaga si iese la suprafata. Voi, spirite marete ce v-ati asumat misiuni marete, iata ca acum le dezvaluiti si va dezvaluiti.

Eu, Lord Melkisedek, lumina din lumina Creatorului, vin sa dezleg mai mult din aceste coduri si permisiune eu va dau voua, ce aveti misune, ca aceste izvoare inchise pana acum, sa curga si fluxul de Lumina sa isi reia calea. Permiteti-va deci sa curga aceste izvoare. Lasati-le sa curga in voi si apoi lasati sa curga in afara catre ceilalti oameni.

Popor ales voi sunteti si a sosit momentul ca prorocirile de alta data sa se infaptuiasca. Tot ce unii si alte forte au vrut sa ascunda si sa distruga, nu aveau cum, pentru ca informatia este in voi, in ADN-ul vostru si oricate hartii ar fi ars sau sechestrat, nici unii si nici o forta, nici o biserica, nici un stat nu pot opri glasul sufletului. Voi dati glas acum acestui ADN, dati glas inimilor voastre. Aceasta stralucire si lumina se va transmite de la o inima la alta ca un fulger. Nimic nu o poate opri pentru ca iubirea este o energie atat de puternica, ce nu poate fi stavilita.

Eu, Lord Melkisedek, impreuna cu familia Melkisedekilor, am venit sa va anuntam ca sustinem energia tarii voastre, ca sustinem energia tuturor celor care sunt numiti romani. Sustinem aceste energii sa infloreasca si sa se iveasca tot ce este de ivit din inimile voastre. Nimeni si nimic nu va mai poate stavili. Nu mai intrati in panica de indiferent ce legi se dau, nu intrati in panica de indiferent ce anunturi auziti. Nu mai au nici o forta, nici o valoare, nici o putere. Noi suntem cu totii aici, cu lumina catre voi, catre acest tinut si nu numai. Tot ceea ce unele glasuri vor sa sperie, sunt ei in frici si simt si stiu ce ii asteapta. Dar voi, care aveti stelele pe frunte, care aveti acest ADN ce s-a deschis, nu dragilor, pentru voi numai Lumina si iubirea exista. Fiti mandri de tot cee ce voi sunteti Priviti lumea cu ochii mari deschisi. Priviti viitorul ca sunteti voi si fiti in deplina incredere in voi. Voi sunteti Steaua Mareata a Romaniei si Lumina ei se extinde si cuprinde intreaga planeta. Toti Maestrii Inaltati, toate spiritele energiei Cosmice si Planetare, sunt intr-o inima cu voi si raspund sentimentelor voastre.

Ancorarea voastra in Mama Pamant, este profunda si totala. Ea, prin voi scoate tezaurul ei de spiritualitate. Va daruieste ceea ce nici nu puteti gandi. Sunt darurile ei, copiilor, care sunteti voi. O mama si un tata isi daruiesc intreaga avere copiilor si voi primiti acest lucru acum. Fiti binecuvantati si permiteti-va sa fiti tot ceea ce voi sunteti.

Aceasta am venit sa va transmit eu, Lord Melkisedek care sunt glasul familiei melkisedekilor. Fiti binecuvantati. Las acum loc pentru ca un drag frate este acum aici langa noi, Lord Zamolxe, care isi alatura glasul acum in acest moment si ii permitem :


-Draga sora Renate, draga fiica Mihaela, sunteti mugurii acestei noi ere. Ramaneti in bucurie, ramaneti in plenitudinea voastra, fiti increzatoare. Credeti ca noi degeaba am ramas aici, langa voi ? Credeti ca noi nu stim ce se intampla pe Pamant ? Credeti ca noi nu simtim ingrijorarile voastre despre dragul vostru tinut si despre draga voastra planeta ? Stim si simtim si venim sa va asiguram ca aceste energii nu isi mai au nici o putere. Deci dragele mele, stati in liniste in pace si armonie. Lasati iubirea sa curga si nu va coborati frecventele pentru asemena informatii.(controlul securitatii—cipuri...) Dati-le deoparte. NU SUNT PENTRU VOI. Iubirea este magia. Lasati iubirea sa curga.Va multumesc ca mi-ati permis si mi-ati ascultat glasul Fiti binecuvantate.

Sursa ... http://mihaelapalade.blogspot.com/