marți, 29 iulie 2008

Tabara initiatica Rarau-Pietrele Doamnei (EM)


In luna iulie 2008, intre datele 18 – 20, a avut loc “Tabara Initiatica Rarau – Pietrele Doamnei”.

Muntii Rarau – Gimalau fac parte din muntii Bucovinei, fiind situati in nordul Carpatilor Orientali, in bazinele hidrografice superioare ale Moldovei si Bistritei.
Sunt marginiti la nord de Campulung Moldovenesc si de Obcinele Bucovinene, reprezentate de Obcina Mestecanisului si Obcina Feredeului, spre est de Obcina Voronetului, iar spre sud-vest de Muntii Stanisoarei. In sudul lor se afla muntiii Bistritei, in sud-vest depresiunea Tara Dornelor, strajuita de masivul vulcanic al Calimanului; in vest Obcina Suhardului si muntii Bargaului, iar spre nord-vest se profileaza la orizont crestele alpine ale muntilor Rodnei.
Muntii Rarau-Gimalau sunt delimitati la nord-vest de valea Putnei si de saua sau pasul Mestecanisului, care le separa de Obcina Mestecanisului, apoi la nord de valea Moldovei. Spre rasarit, fata de Obcina Voronetului, cele doua masive sunt limitate de vaile a doua paraie: Sandru si Slatioara. Spre sud-est, dincolo de aliniamentul valea Chiril - curmatura Prislopului - paraul Hogea se desfasoara culmile prelungi sle muntilor Slatioarei.
La este, valea Bistritei Aurii constituie limita spre Obcina Suhardului, iar la sud, de la confluenta cu raul Dorna, valea Bistritei separa cele doua masive de muntii Bistritei. Bazinul depresionar Pojarata si depresiunea Campulung Moldovenesc se inscriu in aria geografica a muntilor Rarau-Gimalau, delimitandu-l de Obcinele Bucovinei.
In aceste limite, muntii Rarau-Gimalau au suprafata de circa 375 kmp. Altitudinile maxime se afla in muntele Gimalau (1857m) si in muntele Rarau (1651m).
.
.

Ca in fiecare vara s-au adunat din toate colturile tarii circa o suta de maestri la chemarea maestrului lor Melfior Ra (http://melfior-ra.ro/) pentru a participa la tabara initiatica
.
Romania este o tara binecuvantata de Dumnezeu. Ea este Anahata Pamantului si Gradina Maicii Domnului. Muntii Rarau- Pietrele Doamnei fac parte din Triunghiul de Lumina impreuna cu muntii Retezat si Sfinxul din muntii Bucegi. Melfior Ra – calator astral – ne-a spus ca aici, in Rarau-Pietrele Doamnei se afla o baza a navelor extraterestre ale comandantului Asthar Sheran. De asemenea, in plan subtil deasupra Pitrelor Doamnei se afla o nava energetica care masoara permanent vibratiile Pamantului si ale omenirii. La adresa http://exploziacurcubeului.blogspot.com/ vei gasi o pictura in acuarela cu variante computerizate ale Pietrelor Doamnei - fata lor nevazuta
.
.
Peisajul este mirific. Cabana unde am fost cazati este inconjurata de munti impaduriti cu brazi si foiase iar Pietrele Doamnei stau maiestos de straja peste aceste locuri de rai. Parfumul florilor de munte, al iebii crude si al padurii te invaluie si te imbata cu mireasma proaspata de ozon.
.
In aceasta feerie verde plina de lumina soarelui ce-si trimetea din inalt razele calde spre noi, intr-o atmosfera inaltatoare si plina de bucurie ne-am desfasurat activitatile intr-o poienita in forma de inima din apropierea cabanei. Tot timpul am fost asistati de Entitatile de Lumina din zona si din alte spatii dimensionale, fratii nostri din subtil, care au avut grija sa ne trimita o raza de Lumina in cercul iubirii pe care il formasem.
In poienita-inima unde s-a desfasurat workshopul era amplasat complexul piramidal compus din: piramida, obeliscuri, soarele, crucea energetica, diadema lui Tuthankamon si baghetele magice.

In prima zi s-au invocat Zeii zonei, s-au facut comunicari de catre participanti privind trairile lor spirituale sau noutati despre terapiile complementare pe care le practica, dansuri initiatice. La cabana a avut loc lansarea cartii: “Misterul Pasarii Maiastre – trairi spirituale” scrisa de Nicoleta Pasat. Ne-a povestit pe scurt cum a ajus sa scrie aceasta carte – copilul ei spiritual care a fost “botezat” in aceasta atmosfera inaltatoare si plina de voiosie. Nasa din plan subtil a fost Fecioara Maria, nasa din plan fizic a fost Melfior Ra, iar mesenii au fost participantii, fratii sai intru Lumina cu care a impartasit aceasta bucurie.

Seara intr-o atmosfera de veselie frenetica s-a desfasurat “Carnavalul Bucuriei”, cu parada costumelor, dans, ras cu lacrimi, veselie, bucurie. Ne simteam minunat, fericiti, inviorati si nu doream sa ne despartim mergand la culcare dar stiam ca a doua zi ne asteapta un program la fel de bogat.
.
Aceasta noua zi a inceput cu pelerinajul initiatic la Pietrele Doamnei pe drumul prin padure. Iata relatarea acestui drum facuta de Nicoleta Pasat:
“Am pornit cu totii pe poteca intr-o liniste deplina, se auzea doar suierul usor al vintului cu miros de brad ce ne mingiia fetele, aveam sentimentul ca era o forma de salut al muntelui, fata de noi!
Poteca te ducea printre brazi si stinci, drumul devenea tot mai abrupt, trupurile erau supuse unui efort intens si inimile bateau cu putere. Ma intrebam in sinea mea: oare doar efortul depus este cauza acestor batai intense ? si am primit confirmarea ca nu.
Era si bucuria reintilnirii si comunicarii ce zecile de ENTITATI de LUMINA, cu fratii nostri in corpuri energetice care vegheaza aceste locuri sacre ale pamantului romanesc. Dansau in jurul nostru bucuroase ca le-am urmat chemarea de a pasi in imparatia lor.
Iata-ne in sfirsit pe platoul cel mai inalt al muntelui Rarau. Doamne , cita minunatie! Este Raiul pe Pamint si noi il tot cautam, uitasem ca se afla in jurul nostru si in inimile noastre!
Eram atit de aproape de CER ! Ma simteam UNA cu CERUL si PAMINTUL ! Aveam sentimentul ca sufletul meu putea cuprinde in el Totul , Cer, Pamint si Oameni., de fapt eu eram o particica ce formam intregul.
Am meditat si am spus rugaciuni tacute, fiecare cum a simtit in inima lui.
Am emis din inima mea Pace, Iubire, Armonie si Lumina catre intregul Univers.Am inchis ochii si am incercat sa intind mainile catre Cer, sa ating Cerul, si am simiti ca Sinele meu spune: Nico , cerul este si in tine..!
Din acel loc puteam privi maretia imprejurimilor iar in fata noastra, se ridicau semete spre cer Pietrele Doamnei.Privind la ele simteai si tu dorul de Inalt, parca iti spuneau: acesta este drumul spre Lumina, spre Inalt.
Am coborit apoi pe o alta poteca printre stinci catre Baza Pietrelor Doamnei,si ne-am indreptat spre Cabana Rarau cu o bucurie nemarginita, incarcati de energie si lumina.”
.
La intoarcerea de la Pietrele Doamnei ne-am adunat in poienita-inima continuindu-ne activitatile: dansuri samanice, salutul soarelui, comunicari si impresii din pelerinajul la Pietrele Doamnei. Seara tarziu a fost aprins un foc de tabara ca in povesti. Flacarile rosiatice dansau de bucurie in jurul bradului central invaluindu-l in limbi jucause. Din cand in cand, tasneau scantei ce se inaltau la cativa metri inaltime impreuna cu panglici aurii de flacari ce luminau noaptea intrecandu-se cu stelele ce straluceau pe cerul senin. Luna plina, inconjurata de un frumos halou opalescent, ne privea cum cantam plini de voie buna, cum recitam poezii pline de haz si se minuna de focul nostru de tabara alaturi de cateva nave care survolau pe cer. Placerea de a dansa in jurul focului au avut-o si Entitatile de Lumina care au participat alaturi de noi la muzica bucuriei.

Din pacate a venit si ultima zi de tabara. Ne-am strans din nou in poienita-inima unde am salutat soarele, am dansat dansul de transmutare a karmei ca om, dar armonizaind si vietile in care am fost mineral, planta sau animal, ne-am miscat in ritm de toba in dansul samanic si am incheiat cu dansul Lotusului cel mai sublim dintre dansuri. Formam impreuna o imensa corola de Lotus care se unduia in adiera vantului, fiecare petala (noi) inaltindu-si privirea si inima catre Soare, catre Divinitatea sa si catre Mama/Tata Dumnezeu, multumind pentru aceste zile minunate petrecute in mijlocul Naturii de pe Pamant si la distanta de un gand fata de fratii nostri de dincolo de voal din Imparatia Cerului.

Toti plecam imbogatiti sufleteste si trupeste cu trei zile de energie christica ce a venit din Inalt, de ozon oferit cu generozitate de padurile ce inconjoara Pietrele Doamnei si bucuria de a fi impreuna atatia Lucratori in Lumina ce simt si gandesc ca UNUL, care si-au daruit mintea, sufletul si corpul Divinitatii devenind canale de Lumina intre Cer si Pamant.
Aici, in poienita-inima, am deschis un Portal de Lumina prin care Iubirea Divina curge in valuri de curcubeu spre centrul Pamantului vindecandu-l si inaltandu-l spre a deveni o Stea Albastra ce va straluci in Uni
vers alaturi de celelalte surori ale sale. ( cititi poezia "Albastru" la adresa: http://pulberedestele.blogspot.com/ )
.
Noi, Oamenii Ingeri, locuitori ai Planetei Albastre, Flori de Lotus cu radacinile ancorate in Pamant, cu tulpina in aer si florile cu fata spre Soare, suntem autorii acestei inaltari spre dimensiuni mai inalte a Pamantului ajutati de fratii de dincolo de voal, din toate spatiile si dimensiunile.
PACE, LUMINA, IUBIRE
EM