luni, 2 februarie 2009

Inuaki: Reptilianul din mine (Aryana Havah)


Aryana Havah este autoarea cartii "Magul din Carpati"
Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamântului. Cartea ne invita sa pasimîntr-o lume aparte, mistica, terifianta, dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri laîntrebarile care framânta omenirea de milenii:"Cine suntem?"," De unde venim?" si"încotro ne ducem?".Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca, de fapt, toate aceste lucruri se aflau ascunse adâncînauntrul nostru,încatusate, asteptând parca clipa eliberarii. Alaturi de David, un copil special, sosit printre noi tocmai de pe planeta Inua, suntem purtatiîntr-o calatorie fascinanta prin care ni se releva atât trecutul, prezentul si viitorul planetei Terra, cât si conexiunea speciei noastre cu cea a reptilienilor, calatorie al carei unic scop este apropierea noastra de Divinitate, de Adevar, de Viata.

Fragmente ( sunt numai raspunsurile lui David )

Aici pe acest pamant (Romania) au trait fiinte foarte evoluate, care au lasat viitoarelor generatii un fel de bula energetica, care contine informatii de o mare valoare. Ele vor fi revelate la un anumit moment. Totodata prin accesarea acestora, noi vom capata explicatii la toate intrebarile care au fost puse de-a lungul evolutiei, intrebari a caror raspunsuri reale, au fost de obicei ascunse, mascate sau trunchiate.

Romania este singura tara care are sapte chakre active.
Pamantul are la randul lui sapte centri energetici, dispusi pe intreaga suprafata, insa in rest nici o tara nu are sapte centri proprii. Asta este de fapt motivul pentru care s-a insistat in subjugarea Romaniei de catre anumite curente sau organizatii negative.

Chakrele Pamantului sunt in: California, America de Sud, Australia, Anglia, Egipt, Iran si Tibet.

Centrele energetice ale Romaniei sunt la: Sambata de Sus-Reca, Muntii Rarau, Simleul Silvaniei, Capidava, Sarmizegetusa, Muntii Parang si Sbcarpatii Getici. Bine, dar nu sunt in ordinea pe care tiam spus-o. Functiile loe exacte, nu pot fi inca dezvaluite, deoarece nu sunt suta la suta active (amplasarea pe harta a centrilor imi apartine - EM).

Atat in Bucegi cat si in Ceahlau, exista acel tezaur informational de care iti vorbeam. Daca oamenii s-ar uita ar putea chiar sa vada. In acele locuri apar niste formatiuni energetice sub forma de piramida cu baza patrata ( citeste/vizioneaza aici despre ele ...
http://romaniaesoterica.blogspot.com/2008/10/piramida-holografica-din-ceahlau-intre.html dar si in celelalte articole despre muntii Romaniei). Acum arata ca un fel de holograma, dar cu cat ne vom apropia de anumite evenimente cu atat vor fi mai pregnante.

Ele protejeaza tara de anumite atacuri energetice si transmit forme-gand-energie in scop de protectie si evolutie spirituala. Intr-un fel, putem spune ca incearca sa ridice vibratia la nivelul intregii Romanii. Atat a locului cat si a oamenilor.

Acesti centri energetici sunt identici cu ai oamenilor. Au aceleasi culori si roluri. Ei regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea planetei. La fel ca si chakrele fiintelor, care coordoneaza functionalitatea intregului sistem. Oamenii au exac acelasi numar de centri, deoarece traiesc aici si trebuie sa corespunda vibrational cu planeta.

Chakrele Romaniei au inceput a fi activate abia in 1986. Maximul optim se va atinge in 2011.
Scopul lor nu-l pot spune, decat ca pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca.
Caci nu vom fi feriti. De altfel este foarte bine asa. Nu toata lumea este pregatita sa acceada catre alt plan. Dar nu pot discuta despre asta.